Horloge voor Bemanning Volvo Ocean Race 2011-2012

Horloge voor Bemanning Volvo Ocean Race 2011-2012

Voor de echte zeilliefhebbers onder ons presenteert het Zwitserse horlogehuis IWC Schaffhausen een eerbetoon aan de moed en teamspirit van de zes deelnemende bemanningen. IWC presenteert een nieuw horloge de Portuguese Yacht Club Chronograph Edition ‘Volvo Ocean Race 2011–2012’. Het horloge komt gelijktijdig uit met de start van de Volvo Ocean Race 2011-2012.

De Portuguese Yacht Club Chronograph Edition ‘Volvo Ocean Race 2011–2012’, een hele mond vol, is een zeer robuust sporthorloge. Functioneel, betrouwbaar en elegant zijn kernwoorden waaraan het horloge voldoet. Verder heeft het klokje een titanium kast van 45,4 mm doorsnee en de precisie van zee-instrumenten. Verder is het waterbestendig tot 6 bar en voorzien van een IWC kaliber 89361 uurwerk met een gangreserve van 68 uur. Door de saffierglazen zichtbodem is het geavanceerde loopwerk te zien. Een zwart rubberen band zorgt voor optimaal draagcomfort. Prijs: € 12.700,-.

De Volvo Ocean Race start op 5 november en doet in negen maanden zes continenten en vier oceanen aan voordat de bemanningen in de zomer van 2012 voor de laatste maal afmeren in het Ierse Galway. Tijdens de race zullen de teams 39.270 zeemijlen (dik 72.000 km) afleggen over ’s werelds meest verraderlijke wateren. De bemanningen kunnen zich opmaken voor extreme uitdagingen en andrenalineverhogende gevechten tegen ijskoude stormen, 15 meter hoge golven en schijnbaar oneindige, rimpelloze vlaktes.

Het horloge ziet er strak uit met een relatief eenvoudig design, maar desalniettemin een erg stoere uitstraling wat het harde leven van de bemanning aan boord symboliseert. De precisie, de betrouwbaarheid en het harde leven van de zeiler op topniveau weten ze in onderstaande video prachtig weer te geven.

02_Lifestyle front_Portuguese Yacht Club Edition VOR1

VOR_1

Tags: design, horloge, sport

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines