Oude guldens in een Pendant van Mi Moneda

Oude guldens in een Pendant van Mi Moneda

[Esther van Loon] Een muntenketting is in het modebeeld anno 2011 al bijna niet meer weg te denken. Zo gingen Sylvie van der Vaart en Yolanthe Cabou van Kasbergen velen al voor met antieke Romeinse munten. Een betaalbaarder alternatief daarvoor is het merk Mi Moneda. Waar je een pendant, verkrijgbaar in het zilver, gold plated en rose gold plated, kunt combineren met verschillende munten.

Op iedere zichzelf respecterend weblog en trendforum is er al wel over geschreven. Uiteraard ook op StyleCowboys. Het principe van Mi Moneda is dat je door het kiezen van je eigen munt in de pendant je een persoonlijk sierraad creëert. Mi Moneda heeft voor iedereen wel een geschikte munt in haar assortiment. Maar Mi moneda is Spaans voor ‘mijn muntje’ wat is er dan toepasselijker dan een muntje dat ooit echt jouw muntje is geweest met het sierraad te combineren.

Ga bij je moeder eens op zoek naar oude guldens. De oudere guldens zijn van zilver en passen in de kleine houder. Ik heb zelf een grote pendant met een parelmoer munt gecombineerd met een kleine pendant met een gulden er in van het geboortejaar van mijn moeder. Dubbel speciaal en persoonlijk. In de grote houder past een zilveren rijksdaalder of zelfs sommige zilveren tientjes. Heeft je moeder geen munten (meer) liggen, niet getreurd, op internet worden nog voldoende munten aangeboden.

IMG_9742

IMG_9788

Esther schreef deze gast-posting naar aanleiding van een reactie op het artikel "Kop of Munt? Mi Moneda!". Namens alle StyleCowboys bedankt voor je bijdrage. Misschien smaakt het naar meer :).

Reacties (3)

 

 • Wat een super leuke tip!

  Di 31 mei 2011, 12:25


  • Door Wils

  Ontzettend leuk, ik kan alleen nergens vinden hoe en waar ze te koop zijn of wat ze kosten.

  Di 14 jun 2011, 17:29


 • @Wils
  Hier staan een paar linkjes in waar je ze kunt kopen: http://www.stylecowboys.nl/Lifestyle/1667

  Di 14 jun 2011, 21:28

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines