Gilette introduceert Fusion ProGlide

Gilette introduceert Fusion ProGlide

Gilette komt in juni met een nieuwe scheersysteem, genaamd Fusion ProGlide. Dit systeem heeft de dunste mesjes in de historie van Gillette welke ervoor zorgen dat het scheermes nog makkelijker over je huid glijdt en minder aan haartjes trekt. Samen met nog zes andere innovaties zorgt het nieuwe systeem voor een comfortabele scheerervaring.

Naast de mesjes zijn ook de lubrastrip, het handvat en het precisiemesje verbeterd. Verder zorgt een nieuwe verdeelsysteem ervoor dat het scheerschuim wordt verspreid en overtollig scheerschuim wordt weggehaald. Een stabilisator zorgt ervoor dat de afstand tussen de afzonderlijke mesjes constant blijft.
Aan de Power-variant is een microkammetje toegevoegd, dat helpt om de haartjes in juiste positie langs de mesjes te leiden en door het gebruik van precisietechnologie glijdt het scheermes soepel over je huid.

Gillette Fusion ProGlide is vanaf 11 juni verkrijgbaar. Tegelijkertijd gaat ook een nieuwe Europese campagne van start waarin de gewone man centraal staat. Als gastheer voor Nederland heeft Gilette Humberto Tan gevraagd.
Tan: “Anders dan men misschien verwacht, ben ik niet het gezicht van de Gillette ProGlide-campagne. Gewone mannen spelen daarin de hoofdrol. In de tv-commercial laat ik deze mannen het nieuwe scheersysteem uitproberen en vraag ik hun om een reactie.”

Naast het scheersysteem worden ook twee nieuwe scheergels en drie nieuwe verzorgingsproducten, zoals een verwarmende gezichtsscrub, een gezichtscrème en een verkoelende balsem, geïntroduceerd.Schermafbeelding 2011-05-18 om 19.17.06

Schermafbeelding 2011-05-18 om 19.44.10

Reacties (8)

 

  • Frank

  Heb ze al thuis scheren echt fijn...ze zijn al een paar weken verkrijgbaar in duitsland

  Wo 18 mei 2011, 21:00


  • Rogier

  Stuur maar een setje op, dan test ik ze wel.

  Do 19 mei 2011, 07:58


 • Volgens mij is vaderdag aanstaande :)

  Do 19 mei 2011, 17:21


 • wat Frank zegt: in Duitsland zijn nieuwe mesjes altijd eerder verkrijgbaar.

  Vr 20 mei 2011, 17:55


  • JWAKRIJNEN

  hierbij wil u het volgende melden ik was vorige week op de zwaartemarkt in belgien ik zag daar 8 scheermesjes van gillette power liggen voor 20 euro ik heb ze gekocht omdat ik een verwend gillette scheerder ben wat schets mijn verbazing ik probeerde de mesjes en ze scheerde voor geen meter er ging bijna geen baard af wel een schraal gezicht ik voel mij belazert ik heb een volgend mesje uit de verpakking geprobeerd weer het zelfde ik ga dit bekent maken aan radar en kassa wand ik wil niet hebben dat mensen bedondert worden op die markten ik vind het vervalsing van de goed naam van gillette ik ben wel me 20 euro kwijt maar dat geeft niet ik hoop dat ik zo goed heb geinformeert dat er wel eens geknoei word met jullie mesjes wat jammer is met vriendelijke groet jan

  Di 28 feb 2012, 15:07


  • Danny

  Dit is de oplossing voor de te dure cartridge scheermesjes van Gillette:

  http://www.youtube.com/watch?v=8OlXV6QHZwc&list=UUQgo8-3UP4GPaN...

  Do 5 jul 2012, 09:27


 • Goed filmpje!

  Ik heb tegenwoordig een abbo bij Scheerplan.nl , dan krijg je ze elke 2 maanden automatisch in de bus en heb er geen omkijken meer naar. www.scheerplan.nl is de link, mooi initiatief!

  Ma 3 dec 2012, 19:07


  • Rogier

  @Tom, En heel toevallig is het je eigen website? Spammert!

  Ma 3 dec 2012, 19:22

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines