Kop of Munt? Mi Moneda!

Kop of Munt? Mi Moneda!

Mi Moneda is Spaans voor `mijn muntje`. Zoals de naam dus al zegt, bij Mi Moneda krijg je je eigen muntje, verwerkt in een bijzonder sieraad.

Je begint met het uitzoeken van een ketting, welke verkrijgbaar zijn in het zilver, rosé goud of gold plated, leer, of rubber.

Daarna zoek je de houder uit, welke verkrijgbaar zijn in het zilver 925, Gold Plated of Rosé Gold Plated (De Rosé vergulde munt houders komen vanaf eind januari terug in de collectie na een afwezigheid van 6 maanden).

De houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er heel gemakkelijk in te leggen is en als de munt in de houder is geplaatst, je het kunt dragen aan een van de beschikbare colliers uit de collectie.

Het bijzondere aan deze lijn sieraden is dat er een grote vrijheid is bij het creëren van een eigen sieraad, en wat zeker erg leuk is zijn de variaties tussen de verschillende edelmetalen, of het dragen van een grote en een kleine munt naast elkaar!

Er is de keuze uit verschillende munten in de kleuren zilver, rosé en geelgoud plated.

De munten zijn verzilverd of verguld voor een optimaal resultaat. Op iedere munt staan twee afbeeldingen, zowel op de voorkant als op de achterkant is een print zichtbaar.
mimomeda2

Afhankelijk van je kleding kun je de munt verwisselen. Er zijn ook munten van parelmoer, met ‘diamantjes’, lekker fel gekleurde of met verschillende afbeeldingen met betekenissen.
mimomeda5

De mooiste combinatie vind ik zelf een gouden ketting met zilveren houder en gouden munt. Heel eenvoudig maar juist mooi door die eenvoud.

mimomeda4

Ik ga er ook een aanschaffen! En voor mijn verjaardag wil ik wel verrast worden met een paar andere “munten” voor de afwisseling! De Mi Moneda ketting en munten kun je HIER en HIER kopen.
mimomeda3
mimomeda6

Tags: goud, sieraden

Reacties (7)

 

  • Nicole Meewis

  Leuk en goed artikel!! Zelf ben ik ook al een tijdje erg gelukkig met mijn eigen "muntje"!! Nu mijn verzameling nog meer uitbreiden!!

  Vr 7 jan 2011, 16:56


  • Bobo

  Deze hele trend is geïnspireerd door Sylvie Meis, die al jaren terug een soortgelijke ketting draagt maar dan met echte middeleeuwse munten.

  Vr 7 jan 2011, 17:03


  • OliviaV

  Hoi,

  Ik ben de persoon die de bovenste foto heeft gemaakt.. en ik vind het niet zo leuk dat ik 'm nu tegenkom, zonder dat iemand het me gevraagd heeft en zonder bronvermelding..
  Ik wil graag dat hij wordt weggehaald, maar ik kan nergens een e-mailadres vinden waar ik dat naar kan sturen.

  BVD!

  Di 18 jan 2011, 17:39


  • ChrisS

  Ik zou zeggen:
  Bronvermelding plaatsen en de foto laten staan. Is voor jou mooie reclames, toch?

  Di 18 jan 2011, 17:46


  • OliviaV

  Dat is ook prima, maar niemand van Stylecowboys reageerd!

  Di 18 jan 2011, 18:35


 • @OliviaV
  Je kunt me mailen op redactie (at) stylecowboys.nl.

  Di 18 jan 2011, 19:55


  • Esther

  Mi Moneda is Spaans voor ‘mijn muntje’ wat is er dan toepasselijker dan een muntje dat ooit echt jouw muntje is geweest met het sierraad te combineren.
  Ga bij je moeder eens op zoek naar oude guldens. De oudere guldens zijn van zilver en passen in de kleine houder. Ik heb zelf een gulden er in zitten van het geboortejaar van mijn moeder. Dubbel speciaal en persoonlijk. In de grote houder past een zilveren rijksdaalder of zelfs sommige zilveren tientjes. Ik wilde graag foto's toevoegen maar dat gaat helaas niet via deze reactie. Dus toch maar zelf proberen!!!

  Za 28 mei 2011, 10:36

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines