Review: Midori Traveler's Notebook


mijn Midori

Ik had een zwart lederen Traveler's Notebook ter beschikking met drie inhouddelen (blanco papier, geruit papier en kaartentassen). Dit is een heerlijk en puur product! Een omslag van soepel leder (zo dik als een euro-muntstuk), een slimme bundelelastiek (in meerdere kleuren verkrijgbaar), voldoende keuze in vullingen (papier, kaarthouders en zelfs een extra vak met ritssluiting) en ook de accessoires zijn al rijkelijk aanwezig in de Brass- en Kraft-lijn.

Conclusie

Laat ik voorop stellen: met de Traveler's Notebook hebben Brigitta en In-Yeo een fantastisch product naar Nederland gehaald dat ik iedereen kan aanbevelen. De Midori Traveler's Notebook is het eerste product dat zij onder de naam Miscellaneous vertegenwoordigen. Daar zijn ze trots op en dat mogen ze ook met recht zijn.

SC_Midori_33

SC_Midori_31

Op de achtergrond twee pagina's uit een van mijn dvee-boeken, bovenop de Traveler's Notebook met dezelfde tekeningen. Het mag duidelijk zijn; wat ik doe in mijn boek(en) zou ik ook in de Midori-oplossing kunnen doen. Waarbij de Midori-oplossing nog een grote plus heeft op mijn lompe boeken.

Hoe fantastisch ik de Midori Traveler's Notebook ook vind, ik blijf vooralsnog toch bij mijn lompe boeken. Mijn reden: simpelweg omdat ik er nog 15 in voorraad heb en ik een voorstelling in gedachte heb van een imposante rij in mijn boekenkast. Ik verwacht wel dat ik mensen om mij heen een Midori Traveler's Notebook cadeau zal doen, al was het alleen al dat ik daarmee in vervolg ook weet wat ik cadeau kan doen, zoals de accessoires.

Update

Deze Notebook is al op meerdere plekken in Nederland te koop en natuurlijk online. Op dit moment zijn Brigitte en In-Yeo begonnen met het opstarten van eigen producties — ik ben heel benieuwd!

via: Mariëtte van der Heide, Ganbaroo PR PR mda: Brigitta Surjadi

N.B.: wie interesse heeft in nog een speciaal boek (dat hout snijdt) lees hier verder.

2 - Vergelijking

Inhoudsopgave: Review: Midori Traveler's Notebook

Review: Midori Traveler's Notebook
 1. Introductie
 2. Vergelijking
 3. Conclusie

Reacties (7)

 

 • Een leuk bericht! Ik denk ook dat jij met de Midori Traveler's Notebook niet de nodige plaats hebt voor het werk en het artwork, zoals bij jouw boeken. Voor iemand die niet zo veel schrijft en tekent als jij, zoals ik, zou dat een goede oplossing zijn.

  Ma 22 nov 2010, 13:46


 • @MadMatt dein niederlandisch verbessert sich auch schon — oder hattest du hilfe beim übersetzung?

  Ma 22 nov 2010, 16:54


 • Ha, eindelijk! Heb zo lang gezocht naar deze nadat ik ze in een winkeltje in NYC had gezien maar niet had gekocht. Spijt had ik toen! Gelukkig zijn ze nu ook in NL te vinden. Ik vind ze prachtig :)

  Ma 22 nov 2010, 22:24


  • Eva

  Ik ben nou wel heel benieuwd wat voor 'boek' jij hebt!

  Ma 6 dec 2010, 09:33


 • @Eva het boek wat ik heb, is een blanco boek op A4 formaat waarin ik nagenoeg alles aanteken, krabbel, schrijf, schets, noteer, et cetera – werk en privé, alles door elkaar. Inmiddels ben ik bijna toe aan mijn zesde blanco. Ik heb mij voorgenomen een 'boek' te schrijven over de eerste 5 delen en zal daar ook de nodige pagina's in gaan afbeelden met tekeningen, schema's, overzichten en toelichtingen.

  Ma 6 dec 2010, 10:38


 • Maurits, wat een fijn artikel is dit geworden! Dank!
  Groeten, Brigitta

  Di 7 dec 2010, 13:22


 • @Brigitta dankjewel — had je het detail in de "passport"-afbeelding al gezien? (hint)

  Di 7 dec 2010, 22:14

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines