Titan X2 Flash koffer in nieuwe trendy zomerkleuren

Titan X2 Flash koffer in nieuwe trendy zomerkleuren

Het koffermerk Titan heeft de X2 Flash serie uitgebreid met een special edition in twee nieuwe zomerkleuren: Paradise Blue en Crazy Purple. Met deze flitsende kleuren komen modebewuste reizigers gelijk in vakantiestemming. De Titan X2 Flash is een lichtgewicht, supersterke reistrolley van 100% polycarbonaat. Door het trendy, futuristisch design in hoogglans is de koffer op luchthavens en treinstations een echte eyecatcher.

De X2 Flash reistrolley heeft 4 wielen en is verkrijgbaar in 3 maten: 54, 64 en 73 cm. Het kleinste model mag in het vliegtuig als handbagage worden meegenomen. Er is ook een handige beauty case. Titan brengt de X2 Flash serie standaard in de kleuren zwart, okergeel, rood en champagne.

Door het gebruik van polycarbonaat zijn de reistrolleys ultralicht, flexibel en shockproof. Een functioneel interieur en een verstelbare trekstang zorgen voor het gebruiksgemak. En met een TSA cijferslot is veiligheid gegarandeerd. De trolleys zijn dan ook ideaal voor een weekendje weg of lange vakantiereis.

Het is een mooie aanvulling op de in april uitgekomen brushed aluminium look reistrolley.

X2 Flash Small Blue + Purple

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines