Philips Mira: stijlvolle huistelefoon met moderne uitstraling

Philips Mira: stijlvolle huistelefoon met moderne uitstraling

Een huistelefoon is tegenwoordig niet het meest sexy product om over te schrijven. De meeste modellen verstop je het liefst ergens achter een plant zodat deze niet al teveel opvalt. Toch is de draadloze huistelefoon ‘Mira’ een van de pronkstukken van Philips op de IFA 2012.

Zelf hopen ze zo’n tijdloos design ontworpen te hebben dat het over tig jaar nog meegaat. De Mira heeft open ovale vorm. De behuizing aan de buitenzijde heeft een hoogglans afwerking zonder ontsierende knoppen en zonder onnodige poespas. De binnenzijde heeft een matte en zachte afwerking. De mira komt in verschillende kleuren op de markt: bloedrood/bloedrood, wit/bloedrood, wit/wit en wit/donkergrijs.

Niet alleen het plaatje van de Mira ziet er goed uit. Het toestel heeft ruim 250 uur aan standby tijd of 16 uur gesprekstijd. De kwaliteit van het gespreksgeluid wordt aangeduid als ‘HQ-sound’ en in het telefoonboek kunnen 100 nummers worden opgeslagen. De Mira heeft tevens een geïntegreerd antwoordapparaat waarmee 30 minuten aan boodschappen op opgenomen kan worden.

Naast de Mira komt Philips ook nog met twee andere huistelefoons op de markt. De S10 en S9. Deze lijken qua look & feel juist wel weer heel erg op de huidige smartphones. Beide modellen spelen ook in op het gebruik van de mobiele telefoon. Via ‘mobile link’ is het mogelijk om aan de huistelefoon twee smartphones te koppelen. Hiermee kunnen oproepen die op de smartphone binnen komen opgenomen worden met de handheld van de huistelefoon.

Bij uitgaande gesprekken kun je als gebruiker kiezen uit contacten op de smartphone(s), de huistelefoon of in Google contacts. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen via welk toestel hij het uitgaande gesprek wil laten verlopen. Dankzij DECT connection wordt bovendien voorkomen dat de verbinding tijdens het bellen wegvalt.

De toestellen zijn vanaf dit najaar op de markt. 

Philips Mira

Reacties (1)

 

    • marc bernaers

    gaarne hadden wij een miratel gekocht in rode kleur,waar zijn deze verkrijgbaar?

    Do 13 dec 2012, 17:45

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines