Forerunner 10, Garmin’s eenvoudigste GPS hardloophorloge

Forerunner 10, Garmin’s eenvoudigste GPS hardloophorloge

Een handig hardloophorloge voor niet alleen hardlopers, maar ook joggers en wandelaars van ieder niveau. De Forerunner 10 geeft jou de meest essentiële data: hoe ver en hoe snel, terwijl tijdens het lopen ook je persoonlijke records bijgehouden worden.

Ondanks de hoeveelheid data die af te lezen is van het horloge, is de bediening ervan eenvoudig. Dit kan met de vier knoppen, twee per zijkant van het horloge. Met één druk op de knop begin je met het bijhouden van jouw doelen. Niet alleen toont het scherm tijd en afstand, maar ook je verbruikte calorieën en tempo. Hierdoor blijf je de hele tijd op de hoogte of je je doelen hebt bereikt. Met de Virtual Pacer is het mogelijk om jouw huidige hardlooptempo te vergelijken met het doel dat je van te voren ingegeven hebt. De Forerunner 10 laat je weten wanneer je een persoonlijk record hebt gehaald. Daag jezelf uit!

Connect
Om het nog gemakkelijker te maken, kun je via de gratis online community Garmin Connect™, je data uploaden. Hierdoor krijg je details te zien over iedere kilometer en kun je deze informatie meteen delen met al je vrienden.

Simpel & Eenvoudig
Het hardloophorloge is verkrijgbaar vanaf 10 september 2012 in de kleurencombinaties roze & wit, zwart & rood, groen & wit. De aanbevolen verkoopprijs is €129. Het scherm is grijs met zwart en niet echt meer van deze tijd. De kleuren zijn fris en het design is eenvoudig en praktisch. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines