Philips myBuddy

Philips myBuddy

Last van kinderen die niet willen slapen, 's morgens niet op kunnen staan of 's avonds niet kunnen slapen? Voor ouders is het niet altijd makkelijk om kinderen een slaapritme aan te leren. Met myBuddy van Philips leren baby’s en peuters vaste slaapgewoonten aan.

Door middel van een vooraf ingestelde tijdschakelaar past myBuddy de gewenste lichtintensiteit aan de omstandigheden in de kinderkamer aan. Zo kunnen ze genieten van een verhaaltje voor het slapengaan, rustig doorslapen en fris en fruitig opstaan op een ingesteld tijdstip. Het lampje heeft een speels ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Philips myBuddy is gebaseerd op LED-licht en is veilig doordat het altijd koel aanvoelt en de kinderogen niet schaadt.

Het maanvormige nachtlicht van myBuddy laat kinderen weten dat het te vroeg is om op te staan en ze nog verder moeten slapen. Zo raken ze gewend aan een nieuwe slaaproutine, en weten tot wanneer ze in bed moeten blijven liggen.

Zonlicht in de kinderkamer betekent opstaan. De timer van myBuddy kan ingesteld worden op een tijdstip dat met het ritme van het gezin samenvalt. De gloed van het maanlicht maakt plaats voor een stralend zonlicht.


myBuddy-bedlamp-groen

myBuddy-bedlamp-tijdschakelaar

Reacties (8)

 

 • Leuk ontwerp, ik ben benieuwd naar de andere ontwerpen.

  Do 19 apr 2012, 12:21


 • Ik denk dat we de komende jaren nog veel van dit soort producten mogen verwachten, erg leuk..

  Wo 19 dec 2012, 18:38


 • Leuk bedacht van Philips, de komende jaren zullen er denk ik nog veel van dit soort leuke gadgets bij komen.

  www.ledgu10dimbaar.nl

  Di 5 mrt 2013, 22:40


 • Philips heeft nu Ledino lampen wat ook een succes is geworden. Ook andere merken zullen volgen dus we wachten af.

  www.lampen-expert.nl

  Za 27 apr 2013, 10:35


 • Ook voor kinderen heeft Philips nu ook led Living Colors lampen, Disney Cars voor jongens en Disney Princess voor meisjes.

  Za 10 aug 2013, 23:34


 • Philips heeft nu voor kinderen ook led Living Colors lampen, Disney Cars voor jongens en Disney Princess voor meisjes...

  Za 10 aug 2013, 23:35


 • Philips heeft nu voor kinderen ook led Living Colors lampen, Disney Cars voor jongens en Disney Princess voor meisjes...

  Za 10 aug 2013, 23:35


 • Dat is vel high tech in led verlichting

  Do 2 okt 2014, 03:14

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines