Golfen met Carving ski bewegingen

Golfen met Carving ski bewegingen

Op het eerste gezicht een aparte combinatie. Wie even goed kijkt naar de techniek achter dit golf voertuig "Mantys" moet wel enthousiast worden.

Het lijkt wel een rijdende golftas met daarachter een soort van skateboard. In plaats van gebruik te maken van een stuur wordt de Mantys bestuurd door het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Net als bij het carving skiën.

dichtbij1

De Mantys is elektrisch aangedreven. Op een 36 holes baan kan de Mantys prima uit de voeten. Een helling van 20 procent is dan ook geen probleem voor deze jongen met gras-sparende wielen.

detail

De Mantys is ontworpen door het Amsterdamse bureau Springtime en wordt op de markt gebracht door LEEV Mobility. De primeur was afgelopen januari bij de PGA shows in Florida waar hij werd geïntroduceerd. In ons land wordt de Mantys dit weekend gepresenteerd tijdens de golfshow in de RAI. Voor de liefhebbende golfer wordt deze golfhit vanaf komende zomer leverbaar. Het bedrag wat je er voor neertelt is € 3.250.

Tags: gadget, golf

Reacties (4)

 

 • Alleen hierom zou je willen gaan golfen :)

  Do 10 mrt 2011, 16:53


 • Ik denk dat je niet heel lang hoeft te wachten totdat dit vervoersmiddel ook als City model wordt uitgebracht. Leuk (en ook goedkoper) alternatief voor de segway.

  Do 10 mrt 2011, 17:13


 • Ik ga leren golfen om op dat karretje te kunnen =)

  Do 10 mrt 2011, 17:31


  • ChrisS

  Schitterend!
  Ga hem gelijk aanschaffen.

  Ma 14 mrt 2011, 12:19

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines