Samsung Galaxy tab te koop bij de Duitse Media Markt

Samsung Galaxy tab te koop bij de Duitse Media Markt

Gistermiddag bereikte ons het nieuws dat Media Markt Duitsland vanaf 14 oktober de Samsung Galaxy tab zou verkopen. Uiteraard ging StyleCowboys snel de grens over om een exemplaar aan te schaffen.

Toen Apple startte met de verkoop van de iPad is Stylecowboys helemaal naar de VS gevlogen om een iPad te kunnen kopen. Voor de Samsung Galaxy tab was de reis iets korter en naar het bleek stond er ook geen rij om een Galaxy tab aan te schaffen. Als trotse eigenaar van een nieuwe Galaxy tab verliet ik de Media Markt alweer om 10.15u vanochtend.

samsunggalaxytabuitgepakt2 samsunggalaxytabuitgepakt(2)

Mocht je zelf van plan zijn om een Samsung Galaxy tab aan te schaffen, ze zijn verkrijgbaar bij alle Media Markten in Duitsland. De Galaxy tab kost 729 euro voor de 16Gb versie. Bij de Media Markt kun je alleen pinnen of contact betalen (gebruik maken van een creditcard is helaas niet mogelijk)

Een volledige review wordt later vandaag of morgen geplaatst. Voor nu, het hands-on filmpje dat wij maakten op de IFA verleden september:

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines