Stijlvolle Batterij voor Extra Power van je Gadgets

Stijlvolle Batterij voor Extra Power van je Gadgets

Heb je ook steeds meer gadgets voor onderweg en gebeurt het regelmatig dat groene lampjes langzaam rood worden. Het lijkt alsof de ontwikkelingen steeds sneller gaan maar dat de ontwikkeling en kracht van batterijen daarbij een beetje vergeten wordt.

Niet zo gek dat DigiPower dan ook een zeer stijlvolle oplossing komt. Ze hebben een nieuw strak ontwerp gemaakt dat maar liefst 6mmm dik is en 56gr zwaar.

De nieuwe batterij van DigiPower heeft de vorm van een iPod maar dan zonder scherm. Door zijn vorm en formaat is hij ook zeer handig om mee te nemen voor als de nood hoog is. Ondanks het slanke formaat zegt DigiPower dat je er 3 uur extra mee kunt bellen, 7 uur video kijken en tot wel 21 uur muziek mee kunt luisteren.

Deze nieuwe stijlvolle batterij is voorzien van een USB aansluiting met meerdere verloop stekkertjes, dus voor de meeste gadgets te gebruiken.

Hij is nog niet op de markt maar dat zal niet lang meer duren volgens DigiPower.

Digipower heeft al meer stijlvolle batterijen op de markt gebracht. Wat dacht je van deze JumpStart Travel Charger.

JS2-SHINE_1525

JS2-CAMO_1521

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines