Flip Slide HD geen Topper

Flip Slide HD geen Topper

De nieuwe Flip Slide HD van Cisco is nu duidelijk zo een product dat niet tot in detail is afgewerkt. Als je deze video bekijkt zie je dat het touch screen en de slider om te navigeren niet echt lekker functioneren.

Je vraagt je dan af wie deze nieuwe Flip ontwikkeld heeft. Met een groot scherm heeft zou je verwachten dat er wat meer tijd gestoken zou worden in de ontwikkeling van de interface. Je hoeft dan geen rekening te houden met allerlei hardware zaken en kunt gewoon vrijuit een interface ontwerpen.

Reacties (3)

 

 • jammer, drie keer de dikte van een iPhone en eenderde van de functies en gebruiksgemak.
  Voor de "critici": heeft deze wel een USB-slot en een HDMI-aansluiting? ;) #jammerdan

  Do 15 apr 2010, 09:13


 • Dat was mijn eerste reactie ook toen ik hem zag. Ze willen eenvoudig en simpel zijn, dan moet je gewoon een echte knop hebben met een aan/uit knop hebben. Simpel, eenvoud. Niet met interfaces en dat soort zaken.

  Daarnaast kost het ook alleen maar accu, dat is ook jammer.

  Vr 16 apr 2010, 10:22


 • @Patrick ik schertste maar wat met opzet. Ik ben mij er heel bewust van dat ieder apparaat met een ander (gebruikers)doel gemaakt wordt. Toen de Nokia met dubbele camera uitkwam, wilde ik er direct een hebben voor beeldbellen, na 6 weken ben ik teruggestapt naar een 'ouder model' -zonder beeldbellen- maar met een prettiger hanteerbare agenda. In mijn omgeving begreep niet iedereen die 'stap terug'. Dankjewel voor je reactie, kan ik mij prima in vinden.

  Vr 16 apr 2010, 10:41

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines