Nieuwe Canon EF 70-200mm Telezoomlens

Nieuwe Canon EF 70-200mm Telezoomlens

Canon voegt vandaag een nieuw EF 70-200mm f/2.8L IS II USM telezoomobjectief toe aan haar gerenommeerde L-serie. Het objectief is de opvolger van de immens populaire EF 70-200mm f/2.8L IS USM en biedt vergeleken met zijn voorganger in elk opzicht verbeterde prestaties.

 

In lijn met de traditie van objectieven uit de L-serie zorgt de EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ook in de meest extreme situaties voor perfect optische resultaten. Naast dat de lens is voorzien van een vernieuwd intern optische systeem, is het objectief tevens volledig opnieuw ontworpen op basis van feedback van gebruikers. Dit maakt het objectief net zo robuust en betrouwbaar als de hoge optische kwaliteit.

Ik gebruik zelf al een tijdje naar de EFF 70-200mm f/2.8L IS USM van Canon en ik ben erg tevreden over deze lens. Zelfs bij 200mm kun je uit de hand nog perfect scherpe foto's maken. De brandpuntafstand, de lichtsterkte en de Image Stabilizer dragen hier allemaal aan bij. Bij deze nieuwe lens is het optische systeem geheel opnieuw ontworpen. Hij bestaat uit 23 elementen in 19 groepen om echt indrukwekkende resultaten te leveren.

Naast een nieuwe constructie aan de binnenzijde is ook de buitenzijde van de EF 70-200mm f/2.8L IS II USM vernieuwd om de bediening van het objectief te verbeteren. De dikte van de uitstekende delen en de hoogte van de schakelaars zijn sterk verminderd, zodat ze niet per ongeluk kunnen worden in- of uitgeschakeld Ook is de visuele uitstraling van het objectief verbeterd. De rubberen scherpstelgrip is opnieuw ontworpen en verbreed; het fijnmazige profiel vereenvoudigt het handmatig scherpstellen.

De EF 70-200mm f/2.8L is beschikbaar vanaf eind februari 2010 en heeft als adviesprijs € 2.969.

Canon spec

Via Canon

Reacties (1)

 

    • martijn

    EUR 600,- boven de adviesprijs van de huidige uitvoering is flink!

    Di 5 jan 2010, 20:22

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines