Nikon presenteert de super kleine COOLPIX S01

Nikon presenteert de super kleine COOLPIX S01

Nikon presenteert de COOLPIX S01, een kleine opvallende microcamera van het COOLPIX-assortiment. Door de is kleiner is dan een creditcard. Deze opvallende verschijning - verkrijgbaar in mirror (spiegel zilver), glimmend rood, wit, zwart en roze - is overal en altijd te gebruiken.

Het interne geheugen van 7,3 GB maakt het mogelijk om 3000 beelden met volledige resolutie of 3 uur video in VGA-kwaliteit op te nemen. Extra geheugenkaarten of externe opladers zijn daardoor overbodig.

Verder is heeft hij een 6,2cm touchscreen en zijn er veel creatieve mogelijkheden om een persoonlijke stempel op de opnamen te drukken. Zo kun je je films vooraf een nostalgisch tintje geven met het sepia-effect of je foto's er achteraf retro uit laten zien met het speelgoedcamera-effect.

Klein maar fijn. De COOLPIX S01 is verkrijgbaar in vijf kleuren: zilver, roze, rood, zwart en wit. De adviesprijs is €169 en is naar verwachting leverbaar vanaf 27 september.

COOLPIX S01 3

COOLPIX S01 4

Tags: camera, foto, nikon, video

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines