Tamaggo 360 Panorama Camera

Tamaggo 360 Panorama Camera

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden maar met de Tamaggo 360 kun je wel heel eenvoudig panoramafoto's maken. Een (niet werkend) prototype was te zien op de CES 2012 in Las Vegas. De eerste indruk was goed, geen gedoe met on-screen bewerkingen of moeilijke instellingen maar gewoon één druk op de knop en klaar is je foto.

De Tamaggo 360 heeft de vorm van een 'ei' met een bolle lens aan de bovenzijde. Aan de zijkant zit een grote knop om foto's te maken en aan de onderzijde zit een touchscreen om je foto's direct te kunnen bekijken. Afhankelijk van hoe je de Tamaggo vasthoudt, bepaalt hij zelf of hij een 360 rondom foto maakt of een panorama (horizontaal of verticaal) maakt.

De Tamaggo is voorzien van een mini-usb aansluiting om je foto's over te zetten naar je computer maar dit kan ook via Bluetooth of WiFi. Volgens Wired zou hij in het twee kwartaal van 2012 op de markt moeten komen.

Tamaggo 360 panorama camera 1

Tamaggo 360 panorama camera 3

TAMAGGO_SLIDES_21

TAMAGGO_SLIDES-3

Tags: camera, foto, panorama

Reacties (3)

 

  • Neo

  Hallo,

  Waar kan je deze camera goedkoop kopen?

  Mvg,
  Neo

  Ma 31 dec 2012, 12:58


  • Fleur

  Is deze camera ooit op de markt gebracht? En waar is hij te koop? Eventueel in het buitenland?

  Groetjes Fleur

  Di 12 feb 2013, 23:59


 • @fleur
  http://ibi360.tamaggo.com

  Wo 13 feb 2013, 10:54

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines