Sony's Party-shot zelf testen

Sony's Party-shot zelf testen

Sony pakte groot uit op de IFA 2009 in Berlijn. Een van de leuke dingen die ik daar tegenkwam, is de Party-Shot van Sony.

Het is een klein rond dockingstation (IPT-DS1) dat je op de tafel van je woonkamer of keuken kunt zetten. Zet er een cybershot camera (die party-shot ondersteunt) op, sluit hem aan op je TV en veel plezier ermee!

De Party-Shot zoekt zelf, via facetracking, naar gezichten en blijft dus de hele avond mensen in beeld brengen. Als de persoon in beeld maar heel even stil blijft staan, wordt er een foto gemaakt.

De camera's die party-shot ondersteunen, hebben gezichtsherkenning, persoonsherkening tot 8 personen en kunnen een lach herkennen zodat de foto pas gemaakt wordt wanneer iemand lacht. De 8 personen, die de camera kent, fotografeert hij ook als ze in beeld komen zonder dat ze lachen.

Partyshot%20%200631
Partyshot%20%200641

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines