Canon EOS 60D

Canon EOS 60D

De Canon EOS 60D is de opvolger van de 50D. 18 Miljoen pixels, een scherm dat kantelbaar en draaibaar is en een ingebouwde draadloze ddl-flitssturing. Met de introductie van de nieuwe EOS 60D heeft Canon haar EOS digitale SLR (DSLR) assortiment verder uitgebreid. De EOS 60D is compacter dan zijn voorganger en heeft een kunstof behuizing. De camera is gericht op de ambitieuze fotografen die hun fotografische vaardigheden willen vergroten.

Vol met nieuwe functies en mogelijkheden biedt het nieuwe model superieure specificaties: een opnamesnelheid van 5,3 beelden per seconde (bps), in-camera beeldbewerking plus een geheel nieuw variangle LCD-scherm dat het mogelijk maakt vanuit bijna elke hoek te fotograferen en HD-videobeelden vast te leggen.

De EOS 60D biedt een mix van handmatige regeling en nieuwe creatieve opnameprogramma’s, waardoor deze camera ideaal is voor een breed scala aan gebruikers. Je hebt de volledige controle over de opname of le laat dit over aan de camera. Volledig handmatig kun je de gewenste compositie kiezen, terwijl een serie creatieve functies in de camera zorgen dat het gemakkelijker dan ooit is om schitterende foto’s te maken.

EOS 60D HANDHELD w LCD OPEN

EOS 60D LIVE VIEW MODE WOMAN

EOS 60D CREATIVE 1

Eos-60D-2

Reacties (1)

 

  • De 60D is vooral een opvolger van de 550D. Zie vooral de bouw van het toestel. Mensen die willen upgraden van een 40D/50D zullen nu vooral voor de 7D of fullframe 5D MkII gaan...

    Di 31 aug 2010, 11:38

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines