Steelcase design lamp voor op je Bureau

Steelcase design lamp voor op je Bureau

LED-verlichting is vandaag de dag een betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief de lampen in je huis. Ook steeds meer bedrijven zien de kosten- en energiebesparende voordelen van deze moderne verlichting. Het is dus een kwestie van tijd totdat LED-technologie als de enige serieuze optie overblijft voor thuis en op kantoor. Steelcase presenteert daarom de "Dash", een nieuwe LED Bureaulamp. 

De "Dash" LED bureaulamp is ontworpen in samenwerking met architectuur- en design studio Foster + Partners. Dash heeft een strakke uitstraling en brengt technologie en functionaliteit op een verfijnde manier samen. Je kunnt de intensiteit van het licht eenvoudig aanpassen dankzij de 35 procent dimfunctionaliteit. De dimknop aan de bovenkant op de lamp kun je met een vingerdruk bedienen.

Kleuren Steelcase Dash

De lamp heeft twee afzonderlijke armaturen en meerdere draaipunten zodat je hem naar eigen wens kunt draaien. Omdat "Dash" volledig draadloos is kan de onderste armatuur, net als de kop, 360 graden worden gedraaid. 

De "Dash" gebruikt maar 8 Watt en hiermee volgens de fabrikant de meest energiezuinige bureaulamp op de markt. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Reacties (3)

 

  • Jansen

  En nu de hamvraag; waar koop je 'm ?

  Wo 18 apr 2012, 20:22


  • Martijn

  Precies, waar koop je hem? En wat kost hij?

  Wo 25 apr 2012, 11:05


 • De Dash lamp is te koop bij onze dealers in Amsterdam, Den Bosch en Deventer. Ook verkrijgbaar in Belgie en Luxemburg. Ga voor de contactgegevens naar: www.steelcase.nl of stuur een e-mail naar info_nl@steelcase.com

  Do 26 apr 2012, 11:20

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines