Vierde Connected Home/VOIP Event

Vierde Connected Home/VOIP Event

Iedereen die afgelopen jaar vakbeurzen, relevante websites en relevante vakbladen bijgehouden heeft ziet een  krachtige trend: PC, TV en internet komen steeds meer samen. Er worden producten gelanceerd die niet alleen de lijnen tussen TV en PC doen vervagen, maar duidelijk wordt dat het scherm slechts een scherm is. De apparatuur erachter wordt steeds belangrijker.

Natuurlijk, schermen en media zijn slechts een deel van de Connected Home. Telefoneren, media delen, foto’s weergeven, veiligheid binnenshuis, sociale media, camera's, toegangscontrolesysteem, wellness en e-health, allemaal zijn ze onlosmakelijk een onderdeel van het Connected Home.

Wat betekent Connected Home echter voor uw bedrijf, en waar zijn de kansen en bedreigingen?

Elk jaar brengt het Connected Home Event de meest relevante informatie voor de industrie samen. Dit jaar gaan we een stap verder. Het Event zal, meer nog dan in voorgaande jaren, bezocht worden door professionals van de werkvloer.

Seminar, “De toekomst van Connected Home”
Tijdens de seminars zullen bruikbare businessmodellen voor diensten en producten worden besproken. Met gerenommeerde sprekers voor:

Industrieleiders (zowel nationaal als internationaal) geven hun visie over de markt en de mogelijkheden voor de eindgebruiker (B2C en B2B) en het kanaal (B2C en B2B).

Huisje_Connected_Home_site1 Stylecowboys zal tijdens het event aanwezig zijn om eens te kijken hoe de profesionele markt nu omgaat met de ontwikkelingen op het gebied van domotica. Uit ervaring weet ik dat het vaak gestuurd wordt vanuit de techniek terwijl het juist vanuit de markt en dus de gebruiker/consument gestuurd zou moeten worden.


Tags: beurs, event

Reacties (1)

 

  • Joost van Doesburg

  (y)


  Men heeft het ook niet over dat je een PC hebt, maar je hebt 'internet' of aanverwant. :P

  Dit terwijl zeg - 1995 - dit een iets omgekeerde wereld was.

  Wanneer je met een PDA loopt te slepen, is de veronderstelling ook gewoon dat je er de hele PC mee kunt afhandelen. :jumping:


  1980 was het nog ergerder

  Do 4 mrt 2010, 13:47

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines