Honda Miimo robot grasmaaier

Honda Miimo robot grasmaaier

Met dit warme weer is het te warm om ook maar iets actiefs in je tuin te doen. Zeker na een hele dag werken is er niets zo heerlijk dan lekker met een biertje achterover in je luie stoel te liggen en genieten van de warmte en je strak gemaaide gazon. De Honda Miimo robot doet dit voor je zodat jij lekker relaxed van je biertje kunt genieten. 

De Honda Miimo is een robot grasmaaier die het gras zeer precies maait omdat hij een extra ventilator heeft die het gras rechtop zuigt. Dit maakt de Miimo uniek in zijn soort.

Net als de meeste robots maait de Miimo in willekeurige patronen waardoor er geen sporen ontstaan, is hij voorzien van een lithium batterij en heeft hijeen eigen laadstation. Hij maakt net als de meeste robots gebruik van een draad in de grond om het gebied af te bakenen maar hij daarnaast heeft ook sensoren en slimme software die zorgt voor een goed resultaat.

De nieuwe Honda Miimo is nog niet op de markt maar zal naar verwachting in 2013 in Nederland op de markt komen. De ASIMO-robot zul je er wel niet bij krijgen ben ik bang.

056

 
043
 
Via

Reacties (3)

 

 • Great information in your article. We are appreciating your information in this article. We would also like to say thank your for this important information , which is shared by you. Keep sharing your other informative article with us.

  Wo 22 aug 2012, 14:03


 • Hij ziet er compact uit vergeleken met de bestaande robot grasmaaiers

  Ma 5 nov 2012, 15:48


  • Ossie

  @cerrolinacole

  Great response on this article. We are appreciating your response for this article. We would also like to say thank you for this important response, which is shared by you. Keep sharing your responses with us....

  Di 22 jan 2013, 09:52

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines