StyleCowboys op Stoep van Apple Store in VS om iPad te bemachtigen

StyleCowboys op Stoep van Apple Store in VS om iPad te bemachtigen

Yes! We staan voor de Apple Store in Naples waar we onze iPad willen kopen. Gelukkig is de verwachte drukte "nog" minimaal. Maar hopen dat dat zo blijft. Het duurt nog 2 uur voor de deuren op gaan.

Vanaf gistermiddag zijn we onderweg en het is nu 3 april 01:00 Amerikaanse tijd. Vrijdag zijn we om 15:15 vanaf Schiphol vertrokken naar Ft. Meyers Airport in Florida. Daar zijn we om 23:40 (Amerikaanse tijd) volgens planning geland, hebben we een auto gehuurd en zijn we naar Naples gereden. Intussen hebben we onze contactpersonen wakker gebeld en gevraagd of ze zin hadden in een biertje ook al was het dan nog erg vroeg voor hun.

Voor de deur van de Apple Store staat gelukkig nog niemand, YES we zijn nummer 1 in de rij. Van de beveiliging mochten we nog niet het winkelcentrum op en moeten we wachten op de parkeerplaats. Om 6:00 uur mochten we in de rij gaan staan en daar staan we nu dus voor aan. Hier al vast wat sfeer momenten "Stay Tuned!"

Apple Store Naples 1Apple Store Naples 2Apple Store Naples 3Apple Store Naples11

Tags: apple, ipad, tablet

Reacties (5)

 

  • Daniel van 1dagskoopjes.nl
  • [website]

  "YES we zijn nummer 1 in de rij"

  Wat een gehype weer. Helemaal naar USA om zo'n ding te bemachtigen. Gelukkig kunnen jullie roepen dat het erbij hoort omdat je pers bent ;-)

  Za 3 apr 2010, 13:18


 • Ik kan niet wachten op de review!

  Za 3 apr 2010, 14:41


  • Maarten

  Harold cool man, wanneer komt de review? We zijn echt benieuwd!

  Za 3 apr 2010, 18:37


 • @All Reviews komen eraan de komende tijd. Want er is wel veel over te schrijven. Het belangrijkste zal de ervaring zijn in de loop van de komende week/weken. Maar vandaag en morgen vast al wat eerste reacties. Maandag vroeg zijn we terug in Nederland

  Za 3 apr 2010, 23:16


  • Mirco

  Triest gedrag hoor!

  Zo 4 apr 2010, 18:20

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines