Courier: Microsoft's tablet?

Courier: Microsoft's tablet?

"It feels like the whole world is holding its breath for the Apple tablet. But maybe we've all been dreaming about the wrong device".

Vanmorgen schreef ik nog dat 2010 het jaar zou moeten worden voor de tablet. Nu komt Gizmodo met een nieuw concept met foto's en een video van de Courier, waarop duidelijk te zien is dat het een dual-screen tablet wordt.

Eerder deze week liet ZDNet's Mary Jo Foley ook al het volgende weten: "Microsoft was taking another swing at the tablet PC concept." En volgens CNet kan het ook goed zijn dat dit een van de prototypes is, "it's just one of several prototypes that has been cooked up as part of a skunkworks project."

Geruchten genoeg. Duidelijk is inmiddels wel dat de softwaregigant druk bezig is met de ontwikkelingen op het gebied van multitouch-bediening en dus ook naar devices die deze multitouch-bediening ondersteunen. Een voorbeeld is Microsoft Surface, op PICNIC en op de IFA in Berlijn, al te zien, een groot multitouch-scherm verwerkt in een tafel. Deze is al te koop en al terug te vinden in sommige winkels. Deze zelfde techniek willen ze ook in kleinere apparaten gaan gebruiken zoals bijvoorbeeld de tablet-pc.

500x_courier4
500x_courier1_01
500x_courier0_01
500x_courier5_01
500x_courier6
500x_courier7

Reacties (1)

 

  • Tot nu toe is de iPad van Apple nog steeds marktleider. Microsoft moet echt met iets revolutionairs komen om de markt haar kant op te bewegen.

    Ma 25 apr 2011, 04:49

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines