13 inch MacBook Pro met Retina display

13 inch MacBook Pro met Retina display

Volgens 9to5Mac komt er binnenkort een Apple Event waar volgens de geruchten de iPad Mini/iPad Air aangekondigd zal worden. Het zijn slechts geruchten maar als we de verhalen rondom de iPhone 5 bekijken dan is bijna alles wat hierover gezegd werd ook daadwerkelijk uitgekomen. Het lijkt er dus op dat Apple het net niet meer gesloten kan houden.

De iPad Mini/iPad Air is ook al op verschillende plaatsen opgedoken en inmiddels zijn er op een site van de Mediamarkt in Duitsland prijzen bekend geworden. De prijzen lopen vanaf €249 voor een 8 GB-variant met WiFi tot €649 voor een 64 GB met WiFi en 3G.

Nu lezen we dat Apple tijdens dit event waarschijnlijk ook een MacBook Pro 13 inch met Retinascherm zal presenteren. Volgens betrouwbare bronnen van 9to5Mac zou deze 13 inch zelfs dunner zijn dan de 15 inch MacBook Pro met Retina Display.

iPad mini - air1

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines