HP SpectreONE Design computer van de toekomst

HP SpectreONE Design computer van de toekomst

De HP SpectreONE all-in-one desktop PC is zonder blikken of blozen een prachtige computer om te zien. De eerste reactie is misschien wel dat de all-in-one PC de looks van Apple heeft, maar dat is te kort door de bocht. Het ultradun ontwerp met een 23.6” (59.9 cm) full HD-scherm en een licht gebogen achterkant geven deze all-in-one PC een prachtig design. Hij is maar 11,5 millimeter dik. Het bijbehorend draadloze trackpad, speciaal ontworpen voor de SpectreONE maken dit een stijlvol geheel.

De HP SpectreONE is voorzien van de nieuwste Intel-processors en een NVIDIA 1 GB- grafische kaart. Hij is voorzien van near-field communicatie (NFC)-technologie waarmee je foto's of websitelinks vanaf een mobiel apparaat direct naar de pc kunt overzetten. Daarnaast beschikt de PC over twee USB 2.0-poorten, twee USB 3.0-poorten, een HDMI-poort en een BeatsTM-hoofdtelefoonaansluiting.

De SpectreONE is een echte entertainment-pc die standaard wordt geleverd met Beats AudioTM, een HP TrueVision HD-webcam en de nieuwe HP Connected Remote- en HP Connected Photo-toepassingen. Volledige versies van Adobe Photoshop ® Elements 10 en Adobe Premiere Elements 10 zijn geïnstalleerd om gebruikers extra foto- en video-bewerkingsmogelijkheden te geven.


De HP SpectreONE is naar verwachting ook in november beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €1.399,-.

Screen Shot 2012-09-12 at 16.27.47

Screen Shot 2012-09-12 at 16.27.40

Reacties (1)

 

    • RUS

    heb interesse , eindelijk

    Ma 3 mrt 2014, 11:28

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines