Samsung introduceert nieuwe All-in-One PC's

Samsung introduceert nieuwe All-in-One PC's

Nog voor de start van de IFA 2012 heeft Samsung de nieuwe Series 5 en 7 aangekondigd van hun All-in-One PC-lijn. Al deze modellen zijn voorzien van Windows 8 en komen dan ook pas op de markt met de introductie van Windows 8.

Vooral met de komst van Windows 8 zijn dit spannende tijden voor de All-in-One touch-enabled PC's. Met Windows Vista en Windows 7 is het gebruik van Touch wel mogelijk maar is het besturingssysteem hier niet voor geoptimaliseerd. Nu met Windows 8 komt daar zeker verandering in. 

De Series 7 heeft twee verschillende afmetingen; 27 en 23 inch. De Series 5 is enkel beschikbaar in de afmeeting 21,5 inch. Alle schermen zijn 1080p en hebben verder USB 3.0, Bluetooth 4.0, WiFi en Ethernet aan boord. Volgens Samsung is de Series 5 een ideale PC voor in bijvoorbeeld een keuken of eetkamer. 

Bij deze Series 7 en Series 5 is ook rekening gehouden met het design. De schermen zijn voorzien van smalle bezels en hebben een metalen standaard. Wanneer je niet weet dat het een computer is, zou je denken dat het een TV zou zijn. 

series7(2)

De 27 inch Series 7 huist een Core i7 processor, 8Gb ram, een AMD Radeon HD 7850M videokaart en een harde schijf van 1Tb. Dit alles brengt de kosten op 1.699 dollar. Het kleinere broertje, de 23 inch heeft een Core i5 processor, 6Gb ram en Intel Integrated videokaart. De prijs is dan ook een stuk lager; 1.099 dollar. 

Kijken we naar de Series 5, dan is deze al verkrijgbaar voor 749 dollar. Dit is dan ook terug te zien in de specificatie's; Core i3, 4Gb ram en Intel Integrated videokaart.

Op het moment van schrijven is de introductie datum en prijs voor Europa en meer specifiek Nederland en België nog niet bekend. 

Foto's

2 - Foto's

Inhoudsopgave: Samsung introduceert nieuwe All-in-One PC's

Samsung introduceert nieuwe All-in-One PC's
  1. Series 5 en Series 7
  2. Foto's

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines