Apple Televisie middel punt van je huis

Apple Televisie middel punt van je huis

Het is allemaal gebaseerd op speculaties en geruchten maar volgens Cult of Mac zou het zomaar eens kunnen dat Apple zich meer gaat richten op de gaming-industrie. Tim Cook was namelijk gespot bij het hoofdkantoor van Valve, een producent van populaire games als Haldf-Life, Team Fortress en Portal maar ook van online PC gaming. Tim Cook gaat natuurlijk niet zomaar op de koffie en dus loopt de geruchten stroom op volle toeren.

Volgens bronnen van Cult of Mac is Apple bezig met de ontwikkeling van een Apple Televisie die niet alleen verbonden is met iTunes voor films, foto's en muziek maar die ook gaat fungeren als game-console. Maar misschien nog belangrijker: Apple doelt met de ontwikkeling op de complete thuis-integratie van al je online content. Hiermee zou Apple de eerste stappen zetten in een complete integratie van alle apparaten die we inmiddels al bij ons dragen zoals een iPod, iPhone, iPad en Macbook of iMac.

De televisie van Apple gaat het middelpunt van onze woning worden. Een groot touchsceen dat je kunt bedienen met Siri (spraakbesturing) en waar al je online content eenvoudig op te benaderen is. Het scherm zal ook een andere positie krijgen. Staat een televisie nu nog in een onbereikbare hoek van de kamer, in de toekomst staat deze op een centraal punt in je woning waar je eenvoudig bij kunt.

Spannende ontwikkelingen en als het klopt wat ze schrijven zou het voor het einde van het jaar al zover zijn.

Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en Google+

Reacties (1)

 

    • Danny Percy Leroy

    Kan niet wachten!! Het product van de eeuw :)))

    Wo 18 apr 2012, 09:43

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines