Prijs Galaxy Tab 2 wel Spectacualair

Prijs Galaxy Tab 2 wel Spectacualair

Gister werd bekend dat Samsung met de Galaxy Tab 2 gaat komen. In mijn ogen niet echt een spectaculaire vernieuwing maar echt een upgrade van zijn voorganger die in 2010 op de markt kwam. Wel spectaculair is de prijs. Volgens Samsung Nederland wordt de prijs voor de Samsung Galaxy Tab 2 met WiFi € 299 en de prijs voor WiFi + 3G wordt € 399. Het lijkt er dus op dat de 'tablet war' nu echt begonnen is.

Reacties (2)

 

  • itsme

  Het is maar een 7inch... De P1000 (de eerste Galaxy Tab) had standaard 3G en zat in de zelfde prijsklasse...

  Di 14 feb 2012, 19:03


  • Edd

  Wat een afzetterij dat er 100 euro (ruim 30%) meer betaald moet worden voor een 3G uitvoering. Bij de wifi variant kun je geen gebruik maken van een dongel, dus je moet wel een 3G uitvoering kopen als je mobiel wilt zijn. Alleen daarom al zou ik hem niet kopen.

  En als je eenmaal een Android tablet hebt (ik heb er een, en niet zo'n goedkope B merk), dan ga je toch wel verlangen naar een echte iPad. Dan maar wat meer, zonder de imperfecties van Android.

  Di 14 feb 2012, 23:08

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines