iProp zet Tablet in elke gewenste Stand

iProp zet Tablet in elke gewenste Stand

Steeds meer mensen hebben een tablet en zijn op zoek naar een handige manier om hem neer te zetten. Op de bank, in de keuken of in bed, overal wordt hij wel gebruikt. iProp is een handig steuntje waarmee je je tablet in elke gewenste stand kunt plaatsen.

De iProp is een slimme, universele tabletsteun voor iPads en andere tablets zoals de Galaxy Tab. De iProp is, zoals de naam al doet vermoeden, een soort van zak prop, met een lichtgewicht piepschuimen vulling. Hierdoor kun je hem eenvoudig vervormen en aanpassen aan je houding.

iprop-sharingVerder heeft hij een siliconen antislip grip onder de voet wat zorgt voor extra grip op elke ondergrond. Hij ligt stabiel op tafel, je schoot, het bed of de bank. Zo kun je steeds een ergonomische houding aannemen en kun je de hoek van het scherm zo instellen dat lichtinval minimaal is. Aan de bovenkant zit een handvat zodat je hem eenvoudig kunt meenemen of verplaatsen.

SC_choicebadgeHK11De iProp hebben ik nu al een tijdje in gebruik en is bij ons in huis de meest gebruikte standaard voor de iPad en andere tablets. Een StyleCowboys Choice!! en dus verdiend de iProp een plek in onze shop.

Wil je ook een iProp dan kun je deze hier nu kopen.

StyleCowboys-Shop-button

Screen Shot 2011-08-17 at 09.07.58

 

Reacties (1)

 

    • cecile

    Helemaal geweldig! wat een uitvinding!,op alle punten een 10

    Wo 16 jul 2014, 16:52

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines