Lenovo All-in-One desktops A320

Lenovo All-in-One desktops A320

Lenovo heeft op de CES in Las Vegas naast de IdeaPad U1 Hybrid met LePad ook een aantal nieuwe IdeaCentre desktop's aangekondigd. De meest stijlvolle is wat mij betreft de IdeaCentre A320. Het is een all-in-one computers die qua design net iets extra's heeft.

De IdeaCentre A320 is de dunste all-in-one computer die Lenovo nu op de markt brengt. Hij heeft een 21.5 inch full HD beeldscherm en is volgens Lenovo 's werelds dunste all-in-one systeem. Het scherm is slechts 18,5 mm.  Ook de vormgeving met de steun uit het centrum geplaatst maakt het een echte eyecatcher. De prijzen beginnen vanaf $699 en komen vanaf juni 2011 op de markt. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

A320_Hero_02

A320_Hero_05

A320_Hero_04

Reacties (1)

 

    • Churchil

    Hm. Dit is eigenlijk een all in one and a half. Het scherm kan zo dun zijn omdat het alleen een scherm is, alle andere electronica zit in de voet.

    Ma 10 jan 2011, 19:06

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines