Logitech HD Pro Webcam C910 nu Mac-compatibel

Logitech HD Pro Webcam C910 nu Mac-compatibel

Logitech komt met een nieuwe HD webcam die het mogelijk maakt HD videogesprekken te voeren met oa Skype 5.0 Beta voor Mac OSx. Hiermee zetten ze weer een stap in de goede richting volgens mij. De nieuwe Logitech HD webcam is natuurlijk plug-and-play gereed voor iChat, Photo Booth en FaceTime. ook is hij direct te gebruiken voor iPhoto en iMovie.

De Logitech HD Pro C910 kun je ook gebruiken om HD te skypen met de nieuwe Beta 5.0 software voor Mac OSx. Hierbij is het wel geen full HD 1080 maar 720 pixels.

Nu heeft mijn MacBook Pro natuurlijk een eigen webcam maar die is geen HD. We hebben daarom een exemplaar aangevraagd om te kijken hoe de kwaliteit werkelijk is. Ik ben wel heel benieuwd naar het verschil. Zou het verschil groot genoeg zijn om de overweging te maken een losse webcam mee te nemen.

 

 

Reacties (4)

 

 • hahaha — HEURlijk! vooral de Bboy vergelijking

  Di 14 dec 2010, 16:04


 • ik ben benieuwd, lijkt me een erg aardige gadget voor Tech45 .. als skype die video eens fatsoenlijk laat werken..

  Wo 15 dec 2010, 12:14


 • Ja het werkt, heb 'm (na lezen artikel) eigenlijk blind besteld, maar FULL HD werkt ie dus niet, logitech geeft geen drivers uit en "je moet het maar redden" is hun devies. Afrader dus, ondanks een mooi apparaat...

  Wo 22 dec 2010, 14:35


 • Skype in Full HD werkt idd niet. Dat geven ze ook aan. Gebruik je hem om je presentaties je presentaties te maken. Al is daar de hoofdzaak vaak het onscreen beeld natuurlijk. Heb je ergens een filmpje staan wat je gemaakt hebt met deze cam?

  Zelf heb ik nog niet ontvangen. Logitech is niet zo snel met opsturen van review samples :(

  Do 23 dec 2010, 09:17

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines