Samsung Galaxy tab : iPad-killer?

Samsung Galaxy tab : iPad-killer?

Op de IFA was natuurlijk een van de grootste aankondigingen de Samsung Galaxy tab. De Galaxy tab is een nieuwe tablet van Samsung met een schermgrootte van 7 inch en als besturingssysteem Android 2.2. Is deze Galaxy tab een iPad-killer of toch net niet? Een Apple-geek (Harold) en een Android-freak (ikzelf) onderwierpen de Galaxy tab aan een snelle gebruikerservaring.

 

 

Na dat ik op vrijdag laat in de middag aankwam op de IFA, deelde Harold zijn ervaringen met de Galaxy tab; "De tablet is kleiner, maar voor de rest reageert ie vrij slecht en vind ik het lastig om opties te vinden. Het is een leuk apparaatje maar de iPad blijft toch echt beter". Op de vrijdagavond kwamen we Dimitry (Androidworld.nl) nog tegen in de persruimte en kwam er een korte discussie tot stand over de Galaxy tab ten opzichte van de iPhone/iPad. Vaak werd een relaas van Dimitry over de superioriteit van de Galaxy tab beslecht door Harold met;  "Maaruh, het is geen iPhone!". Aangezien ik de Galaxy tab nog niet had gezien kon ik niet mijn eigen ervaring delen en zodoende was het een gesprek dat vooral aan mij voorbij ging totdat we op de zaterdag nog langs gingen bij Samsung en ik de mogelijkheid kreeg om de Galaxy tab langere tijd te gebruiken.

Galaxy Tab vs iPadWindoro - SC 7

Harold had inderdaad gelijk, de Galaxy tab is veel kleiner dan de iPad (7 inch ten opzichte van 9.7 inch) maar is daardoor wel vele malen handzamer dan de iPad. Je kunt met gemak de Galaxy tab in je linkerhand houden en tijdens het wandelen met je rechterhand de Galaxy bedienen. Aangezien ik gewend ben aan het scherm van de Nexus One (3.7 inch) is het 7 inch scherm van de Galaxy tab een hele verademing. Door middel van de nieuws applicatie was het vrij makkelijk om een krant te lezen. Zelf heb ik geen abonnement meer op een krant, dit komt vooral omdat ik vaak eerder van huis ben dan de krant is bezorgd en neem ik dus geregeld een Metro mee in de trein. Met de Galaxy tab zou dat wel eens kunnen veranderen. Je kunt on-the-go een krant downloaden en deze op verschillende manieren lezen. Of je leest de krant in z'n geheel en gebruikt double-tap, of multi-touch om in/uit te zoomen of je tapt op een titel en krijgt het artikel los te lezen. Ditzelfde werkt ook met boeken welke geïnstalleerd kunnen worden op de Galaxy tab.

De Galaxy tab met Android 2.2 (Froyo) biedt alle opties die je gewend bent van Android waardoor ik niet echt hoefde te wennen of hoefde te zoeken naar de verschillende opties. Als de applicatie Froyo-ready is, past de applicatie zichzelf aan de grootte van het scherm waardoor je dus geen vreemde afmetingen te zien krijgt. Als je developer van je favoriete Android-applicatie dus alles netjes bijwerkt zul je vrij snel gewend zijn aan de Galaxy tab. De integratie met Google zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten up-and-running bent, je vult je Google-account gegevens in en je email, kalender en contacten verschijnen binnen no-time op je Galaxy tab. Vanuit de Market installeer je dan de applicaties die je op je andere Android-device ook al had. Net zoals ieder ander Android-apparaat kun je de Galaxy tab ook gebruiken zonder Google account.

Galaxy Tab vs iPadWindoro - SC 1

Het scherm reageert goed op aanraking en ondersteunt multi-touch. Standaard installeert Samsung Swype op de Galaxy tab waardoor de tekst invoer zeer makkelijk is. Je 'veegt' met je vinger over het toetsenbord en raakt daarbij de letters aan die je nodig hebt voor je woord, je hoeft dus niet langer te 'tappen' op de letters. Dit vergroot het gebruiksgemak van de Galaxy tab nog meer. Een van de accesoires welke extra gekocht dienen te worden is een full-Qwerty toetsenbord inclusief een docking waardoor je de Galaxy tab rechtop kunt zetten en kunt typen als je met een laptop aan het werk bent. Dit werkt echter niet via bluetooth (zoals bij de iPad) maar met de connector aan de onderzijde van de Galaxy tab.

Galaxy Tab vs iPadWindoro - SC 2

Met de Galaxy tab kan ook worden gebeld en kan er gebruik worden gemaakt van een 3G data-verbinding. Een korte test laat zien dat het speaker bellen vrij goed werkt hoewel de ontvanger van het gesprek veel achtergrond geluid hoorde, ik zie het dan ook als gemis dat Samsung geen dynamic noise suppression microfoon op de achterzijde heeft geinstalleerd. Uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van een bluetooth headset of een headset met kabeltje maar dit dien je dan weer bij je te hebben als je een inkomende gesprek hebt. De Galaxy tab ondersteunt ook video-bellen (de Galaxy tab heeft twee camera's) wat standaard werkt via 3G (geen wifi vereist maar dit kan een telecom provider straks zelf instellen). Het opzetten van een verbinding is vrij simpel en het resultaat ziet er ook goed uit. Omwille van de privacy moet de ontvangende partij wel video-bellen aanzetten zodra het gesprek is geaccepteerd. Zeker een leuke optie maar zelf zie ik dit niet een veel gebruikte optie worden, in ieder geval niet in de komende aantal jaren.

Galaxy Tab vs iPadWindoro - SC 3Is het dan nu toch een iPad-killer? Harold en ik zijn het er over eens dat de Galaxy tab geen iPad-killer zal zijn, het is meer een aanvulling in de tablet-markt voor mensen die wellicht iets meer willen. Het enthousiasme van Harold is zeker gegroeid nadat ie mij had zien werken met de Galaxy tab. In vele opzichten zijn de iPad en de Galaxy tab gelijk en zal de prijs juist de doorslag gaan geven. De Galaxy tab geeft je wel de mogelijkheid om je telefoon thuis te laten aangezien je er mee kunt bellen. Dit kan dus een doorslaggevende factor kunnen zijn aangezien je nu het budget voor een tablet en een telefoon kunt samenvoegen.

De prijs is nog steeds niet bevestigd en we horen prijzen tussen de 400 en 800 euro. Wil Samsung kunnen concurreren met de iPad zal er wel een goed prijsje aan deze Galaxy tab moeten worden gegeven waarbij eerder aan 500 euro moet worden gedacht dan de 800 euro. Ik heb wel het idee dat het een slimme zet is van Samsung om nog geen prijs bekend te maken en op deze manier af te tasten wat een goede prijs kan zijn. Wat denk jij, wacht je nog even en koop je een Galaxy tab of ga je nu liever voor de iPad?

Reacties (40)

 

  • dmace

  Afhankelijk van de prijs zou ik eerder voor de Tab gaan dan voor een iPad.
  Vooral omdat ik door m'n android telefoon al helemaal gewend ben, en vele diensten e.d. al op deze manier heb ingesteld.
  Dat zou met een iPad allemaal opnieuw moeten.
  Misschien dat de keuze precies andersom zou zijn geweest als ik een iPhone zou hebben.

  Di 7 sep 2010, 13:48


 • @dmace dat heb ik dus ook. De prijs zal zeker meewegen. Net zoals vroeger zijn mensen zeer geneigd om vast te houden aan het systeem dat ze gewend zijn. Nokia-mensen kochten vaak een nieuwe nokia omdat het menu hetzelfde bleef.

  Harold was als Apple-man wel onder de indruk van wat de Galaxy tab allemaal kon, dit kwam voor voort uit het feit hoe makkelijk ik door de schermen kon bladeren en hij dus erg moest wennen.

  Di 7 sep 2010, 14:01


 • Voor mij zal de prijs van doorslaggevende betekenis zijn. Mogelijk kies ik voor de Galaxy als de prijs beduidend onder die van de iPad ligt. Is de prijs gelijk of zelfs hoger, dan zal de iPad mijn keus zijn.
  Ik zou er zo'n €350,00 voor willen neertellen. Niet meer.

  Di 7 sep 2010, 14:10


 • De prijs zal voor vele doorslaggevend zijn. Ik was idd onder de indruk. elke systeem heeft toch zijn eigen handigheden. Als Apple gebruiker moet je dan echt eerst wel een paar dagen met een Android device spelen voor je alles onder de knie hebt.

  Ben dus idd wel onder de indruk van de Tab. Vooral het formaat. Hierdoor is hij wat handzamer dan de iPad maar daar staat tegenover een kleiner scherm....het blijven allemaal afwegingen :)

  Di 7 sep 2010, 15:15


  • Jur

  Ik lees veel comics/strips op de ipad, dat zal op zo'n dingetje niet echt relaxed zijn...

  Di 7 sep 2010, 18:27


 • Leuk stukje. We hebben het wel allemaal over de prijs, maar ik heb gelezen dat de Galaxy Tab enkel via providers wordt verkocht en dat het rond de 100 euro gaat kosten. Dit dan met een abo van 27,50 p/maand.

  Maar 't zou ook een slimme zet na verloop van tijd de Tab ook los te gaan verkopen. Zo pakken ze meer verkoopkanalen aan.

  Hier nog een vergelijking tussen de Galaxy Tab en de iPad van een tijdje terug: http://www.samsunggalaxytablet.nl/vergelijking/samsung-galaxy-tab-v...

  Wo 8 sep 2010, 12:47


 • Wat dacht je hiervan, zojuist bekend geworden. De Samsung-topman verwacht de iPad te overtreffen met 10 miljoen verkopen voor het eind van 2010.

  Zie: www.samsunggalaxytablet.nl/nieuws/samsung-galaxy-tab-zal-de-verkoop...

  Wo 8 sep 2010, 14:04


 • @Arnold,

  koppelverkoop is in veel landen niet toegestaan dus moet de Galaxy Tab ook los verkocht gaan worden.

  Wo 8 sep 2010, 18:00


  • Jim

  Ik heb reeds een abonnement en ga er geen bijnemen voor de Galaxy Tab. Als de prijs zonder abonnement dan weer erover is zal ik eerder bij de concurrentie kopen, tegen de eindejaarsfeesten zal er keuze genoeg zijn om onder de kerstboom te leggen.

  Do 9 sep 2010, 08:37


  • Ward

  Op Amazon staat de Galaxy Tab los voor $799, wel een beetje veel, is het niet?

  En dat is dan nog maar 16GB, en een kleiner scherm.

  Do 9 sep 2010, 10:49


 • @Ward

  prijzen zijn nog niet bevestigd maar 800$ is zeer veel geld.

  Do 9 sep 2010, 10:51


  • Blender

  Lelijke interface af en toe die Galaxy Tab. Niks voor mij. Scherm te klein om relaxed op de bank te gebruiken. Ik ben 100% tevreden over mijn iPad.

  Vr 10 sep 2010, 20:53


  • joepiedepoepie

  Er wordt geroepen dat de Galaxy Tab iets meer gaat kosten dan de S. Dan lijkt een abo van 27,50 met 100 bijbetalen me niet "iets". Je krijgt nu al een S voor 19,95 zonder bijbetalen.

  Ik heb een half uurtje mogen spelen met de Ipad en vond hem te groot en te zwaar. Het is toch bijna 700 gram waar je mee in je hand staat. Bovendien zie ik me zelf niet met zo'n groot ding op een terrasje even mijn email checken.
  Wat dat betreft doet voor mij de Tab het persoonlijk beter.

  Ik baal altijd weer van het gesloten karakter van alles waar het appel logo opstaat. Geen miniSD-slot, geen USB, geen flash, niet bellen naja je moet wel erg veel van het Steve Jobs houden om daar van weg te kunnen kijken voor prijzen die niet bepaald concurrerend zijn.

  De verwachting is dan ook dat Samsung de verkopen van de Ipad gaat overtreffen maar dan moet de prijs 599 worden en het abo max 25,00. In dat geval: mijn GSM de deur uit en een Tab erin.

  Za 11 sep 2010, 10:00


 • Volgens mij gaat de Galaxy Tab het goed doen als de prijs goed is. Nu er steeds meer tablets komen wordt de vraag of het een aanvulling of vervanging wordt van je mobiele telefoon. De iPad is zeker geen vervanger van je mobiele telefoon. Daar is de iPad te groot voor. De Galaxy Tab zou dit misschien wel kunnen zijn zoals andere zeggen.

  Voor zowel de iPad als de Tab geldt dat je een extra abbo nodig hebt. Zeker als je ze echt veel onderweg wil gebruiken. Ik denk dat en tablet meer geschikt is voor in en rondom huis. Voor mij heeft de iPad dan de voorkeur omdat het scherm groter is.

  Ma 13 sep 2010, 12:07


  • guido

  Leuk apparaat maar wel wat duur als bovengenoemde prijzen kloppen.. maar ja dan heb je een open android systeem dat veel meer mogelijkheden biedt dan apple software.

  Verder ben ik het helemaal eens met joepiedepoepie.

  Apple producten en software worden volgens mij overschat.

  Ma 13 sep 2010, 15:18


 • De prijs is voor mij doorslaggevend. Ik vind het formaat wel handzamer als ik bijvoorbeeld in bed wil surfen. Zelf heb ik een Galaxy telefoon en ben ook al aan de Android gewend.

  Di 14 sep 2010, 16:49


 • Ik hoop op een prijs rond de 500 euro. Dan ga ik hem zeker kopen. Ik gebruik al een jaar een android telefoon en een tab erbij zal zeker niet verkeerd zijn.

  Di 14 sep 2010, 20:37


  • Tukkertje

  Voor mij geen Samsung geen intern werk geheugen en het schrijven naar een flash kaart is op dit moment nog veel te traag en daarbij vind ik de AppStore voor android om tehuilen als ik die moet vergelijken met de AppStore voor iPad heb er ook even met de Samsung gespeeld maar geef mij maar de iPad stuk sneller en het scherm reageert veel beter.

  Za 30 okt 2010, 18:37


 • @tukkertje, je hebt 16 of 32Gb intern geheugen

  De andere dingen zijn inderdaad smaak. De App-store is goed te vergelijken met de Market.

  Za 30 okt 2010, 18:40


  • mark

  ik heb nu de ipad 16G wifi en hij is zo perfect. en er was een meevaller : rtlgemist doet het gewoon haha. dus hij onderstend dan geen adobe flash ,maar hij doet zo goed als ALLES.filmpjes op hyves dan weer niet bijvoorbeeld.

  de bediening is gewoon ideaal. wegens de handigheid van zoomen ,lijkt het of je op een 17 inch scherm werkt.ik vrees dat de samsung galaxy tab net te klein is om als laptopvervanger te gebruiken ,maar de ipad kan ik serieus enkel gebruiken ,zonder pc in huis. (enkel voor itunes heb je een pc nodig pfff)

  Zo 31 okt 2010, 13:12


  • Tukkertje

  Hallo mark flash kan je wel op iPad zetten en werkt goed maar dit kan alleen als je een jailbreak hebt . Ik werk zelf ook met iPad 64gb 3G met jailbreak echt super en wat betreft de games daar kunnen de android versie's tot nu toe echt niet aan mee komen ook vind ik de market voor android een stuk minder maar dat is persoonlijk !.

  Ma 1 nov 2010, 09:46


 • @tukkertje

  Wel jammer dat je een iPad moet jailbreaken alvorens dat mogelijk is. Bij de tab werkt dat gelijk vanuit de doos.

  We iets vergelijken moet dat wel goed vergeleken worden. Wanneer je een apparaat gaat aanpassen dmv bv een jailbreak gaat de vergelijking niet meer op.

  Ma 1 nov 2010, 09:48


 • Het ging even niet om een verglijk maar een mogelijkheid.
  Een uitgebreide test en verglijk kan je ook vinden op http://www.iphonehacks.com/2010/10/apple-ipad-vs-samsung-galaxy-tab...

  Ma 1 nov 2010, 10:48


 • @tukkertje

  dank voor deze site. Leuk om andere meningen ook te zien en wat me opvalt is dat 'across the board' iedereen toch wel zegt dat ze gelijk zijn. Dus het hangt echt af van je persoonlijke voorkeur en eventuele vendor-lock

  Ma 1 nov 2010, 10:51


 • @arvid @Tukkertje
  Krijg net telefoontje, morgen Toshiba Folio in de bus als het goed is :) Kunnen we die ook vergelijken.

  Ma 1 nov 2010, 11:53


 • @harold top! Ben benieuwd! Ze wellicht snel eens naast elkaar leggen? Ben zaterdag hele dag weg maar anders een van deze avonden deze week?

  Ma 1 nov 2010, 11:54


 • Ik zal er ook wat info over in winnen en dan mijn mening geven .vind hel wel mooi dat er ook mensen zijn die interesse hebben in vooruit strevende technologie hebben .

  Ma 1 nov 2010, 12:25


 • Inmiddels een iPad 32 GB gekocht en wat ben ik blij niet teveel geld aan een te kleine Galaxy uitgegeven te hebben. Wat een geweldig scherm, dat Retina scherm van de iPad. En de response is razendsnel. Het formaat is precies goed. Handzaam en toch groot genoeg om films e.d. te bekijken. Kleiner moet zo'n scherm ook niet zijn want dan heb je al haast een smartphone in handen. En dat is toch net weer wat anders dan een tablet.
  En dan al dat gezeur over multitasken e.d. Even geduld mensen, deze maand brengt Apple iOS 4.2 en dat maakt vooral voor de iPad een wereld van verschil. De kritiek kan de kast in want Apple gaat het nog ver schoppen met de iPad. Persoonlijk zie ik geen enkele concurrentie op de loer liggen. Ik denk dat Apple de standaard gezet heeft en dat de overige producenten echt met iets innovatiefs moeten komen willen ze de iPad voorbij streven. Wat er nu gebeurt, gebeurt al jaren; Apple wordt nageaapt. Het is een oude Microsoft-truc die nu door de gehele industrie gebruikt wordt.

  Di 2 nov 2010, 14:02


 • Nou hans ben het met je eens kijk ook eens naar de besturing dan heb je met de iPad al gewonnen van de rest.
  Ondangs er tablets zijn die er ook erg mooi uitzien en ook echt wel goed zijn maar niet te veglijken met de iPad .en dat is net wat veel mensen doen koop het apparaat waar je het voor nodig hebt is dat puur agenda functie's dan kan je het ook af met een standaart apparaat wil je een echte alles kunner laat je dan goed informeren door een deskundige en zoek ook is op internet voor extra info.het is heelaas vaak treurig gesteld met de kundigheid van winkel verkopers dus een beetje extra info is nooit weg.

  Di 2 nov 2010, 17:56


  • macFan

  Zit ook al een tijdje te kijken naar andere tablets, heb zelf een iPad en blijf het idee hebben de beste keus te hebben gemaakt (ondanks dat er bij aanschaf geen keus was)

  Ik gebruik heb voornamelijk thuis op de bank, eff snel een mailtje typen, documentje editen en natuurlijk de krant, wat spelletjes en filmpjes.

  Ik heb nog niet een screenshot gezien van het toetsenbord en de ruimte die je overhoud op je tablet om te zien wat (en vooral waar) je aan het typen bent. Ondanks dat kan ik een redelijke inschatting maken dat dit of te kleine toetsen zijn om (al dan niet met worsten vingers) lekker op te kunnen typen,.. of je slechts 2 of 3 regels tekst kunt zien van het document dat je aan het bewerken bent, net niet dus.
  Ook spelletjes en films,.. zijn net te klein weergegeven, loop zelfs op m'n iPad zo nu en dan al aardig te prutsen.

  Al die extra features,.. gebruik ik toch niet en als ik dan ook nog eens naar de prijs kijk.... beslissing gemaakt.

  7" is echt te klein om relaxed mee te kunnen werken, dan pak ik net zo lief m'n iPhone.

  Vr 12 nov 2010, 22:00


  • Pauluz

  Het belangrijkste argument blijft de tijd die je ermee uitspaart. Want tijd is gewoon geld. 700 of 1000 EUR voor een besparing van +/- 10 minuten per dag was voor mij de doorslag.

  Ik heb de TAB nu 2 weken en het is echt fantastisch. Heb de hoofdprijs betaald maar mijn vrouw was in die tijd zwanger en ze kon gewoon haar dingetjes doen zonder dat ze met zo'n achtelijk groot scherm (iPad) in haar handen zat en toch met meerdere mensen naar het scherm kon kijken.

  Achteraf gezien was een Archos 7" nog beter geweest als prijs de doorslaggevende factor is.

  Voor mij is echter het bellen en de eenvoudige uitbreiding van geheugen dmv SD kaarten (waarvan ik er echt al tientallen heb) de oplossing.

  Moet je je voorstellen dat je naar een optreden gaat om muziek te spelen in een gehucht waar geen internetverbinding is. De muziekstukken staan al op een SD kaartje en mijn Samsung verandert door het vervangen van slechts 1 SD kaart in een complete bibliotheek met alle mogelijke muziekstukken (bladmuziek) die ik op dat moment beschikbaar heb.

  Ik kan je vertellen dat dat dus echt makkelijk is. De iPad krijg ik op het podium niet zo makkelijk weg (naast of op mijn synthesizer) en dat gaat met deze tab dus wel.

  Dus... als het mij alleen om de 7" tablet zou gaan, dan direct een goedkope archos. De extra features die ik erbij heb in mijn Samsung Tab, maken het prijsverschil echter meer dan goed door de eenvoudige tijdbesparing van minimaal 10 min per dag. Op jaarbasis (uitgaande van 200 dagen) zijn dat 30 volle dagen). Hmm, dan is dus zelfs 750 EUR maar heel weinig geld.

  :-)

  Vr 26 nov 2010, 11:21


 • @Pauluz goed om te horen dat ie bevalt :) Mooie manier waarop je hem gebruikt. Ik bespeel helaas geen instrument meer maar is zeker handig voor je muziek

  Vr 26 nov 2010, 11:26


  • joepiedepoepie

  Ik heb inmiddels een galaxy tab in de handen gehad. Erg leuk maar gezien de prijs lijkt dit geen serieuze poging van Samsung om grote aantallen weg te zetten. Het apparaat is weliswaar krachtiger, handelbaarder dan een iPad en vooral niet belemmerd met allerlei apple-kneuterigheid maar de prijsstelling is ronduit oninteressant. Wachten dan maar op de horde tablets die gaan komen tussen nu en een half jaar.

  @Pauluz:
  Gefeliciteerd met je Tab. Het is zeker het meest complete tablet op de markt. Archos doet het inderdaad ook leuk tegen prijzen die echt heel interessant zijn. Waarschijnlijk was de Toshiba Folio 100 te groot voor je, heb je die nog overwogen?

  Vr 26 nov 2010, 11:48


 • @joepiedepoepie de prijs is zeker een hekel punt. Wellicht krijg je hem goedkoop bij een abo. UIteraard krijg je nu wel al de iPad bij een NRC Next abo.

  De Folio, tja wat zou ik er over zeggen :) Raad ik niet echt aan ;)

  Vr 26 nov 2010, 11:49


  • Pauluz

  @ all ... , abo zou ik afraden... ik vind het , net als de iPad, niet een machine om de telefoon als primaire functie te gebruiken. Voor mij was het iets waarmee ik met meerdere mensen tegelijk zou kunnen browsen (het delen van internet) gekoppeld aan, indien nodig , af en toe te bellen. Als je geen computer in je huiskamer wil hebben maar toch wil kunnen surfen als je tv zit te kijken dan is de tab ietsje hanteerbaarder dan de iPad.

  Verder heb ik gewoon kleine handen dus een iPad met een hand vasthouden (700 GR!) doet echt pijn...


  Vr 26 nov 2010, 14:20


  • joepiedepoepie

  De Folio is toch echt een leuk ding. Zeker als je de specs en de prijs bekijkt.
  Een tegra2 cpu veegt overigens de vloer aan met de A4 van de iPad. Niet alleen vanwegen zijn dual core A9 maar ook vanwegen zijn 6 hulp-cores die dedicated zaken als full hd de/encoding, imageprocessing, 2D/3D processing en audio voor hun rekening nemen. Kan niet wachten tot er meer fabrikanten deze markt in duiken met de tegra2 chip als basis.

  Vr 26 nov 2010, 14:44


 • @Joepiedepoepie
  De Folio zou ik toch nog afraden. We hebben een review staan: http://www.stylecowboys.nl/Computer/1492
  Lees maar eens!!

  Vr 26 nov 2010, 14:50


  • joepiedepoepie

  @Harold:
  Bedankt voor de tip. Lijkt me inderdaad nog het beste om te wachten.
  Zo te lezen zijn de problemen vooral software gerelateerd. Geen android market lijkt me een misser van de eerste orde.

  Vr 26 nov 2010, 16:25


  • Jarmain

  Even over die android market.. games die bij App-store geld kosten zijn op Market gewoon gratis =) Angry Birds als voorbeeld. Zelf kan ik de keus nog niet maken..

  Di 15 feb 2011, 20:23


 • @Jarmain
  Ook in de AppStore is een gratis versie van Angry Birds verkrijgbaar. Daarnaast ook twee betaalde versies.

  Di 15 feb 2011, 21:13

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines