iPad vanaf vandaag in Nederland

iPad vanaf vandaag in Nederland

Vandaag is een dag waarop veel Nederlands lang gewacht hebben. Eindelijke kunnen we de iPad van Apple ook in de Nederlandse winkels kopen. Om deze heugelijke dag kracht bij te zetten hebben we de Friday Free Gift Lucky Bastard Show geheel in het teken gezet van de iPad lancering. Dat mensen graag een iPad willen kopen blijkt wel uit de lange wachtrijeen die op verschillende plaatsten in het land zijn te zien.

Omdat vandaag iedereen in de ban van de iPad is hebben we in samenwerking met Sonos een prachtige prijs samengesteld die je vandaag kunt winnen in onze Friday Free Gift Lucky Bastard Show. Een Sonos all-in-one draadloos muzieksysteem én een iPad 64 GB, de ultieme combinatie waarmee je favoriete muzieknummers kunt opzoeken, bepalen in welke ruimte je dit wil horen en het volume kunt regelen.

Het was wel te verwachten dat het druk zou zijn voor de lancering van de iPad. In amerika zijn er ala meer dan 3,25 miljoen verkocht. Hoeveel zullen er nu bij komen nu de iPad in Nederland en nog eens zeven andere landen in Europa op de markt komt.

Via iPadplanet

Tags: apple, ipad, sonos

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines