Apple verkoopt 2 miljoen iPad's binnen 60 dagen

Apple verkoopt 2 miljoen iPad's binnen 60 dagen

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat er in minder dan 60 dagen meer dan twee miljoen iPads over de toonbank zijn gegaan, gerekend vanaf 3 april, de datum dat iPad in de winkels lag. Vanaf afgelopen weekend wordt iPad ook verkocht in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. iPad is vanaf juli verkrijgbaar in nog eens negen landen en later dit jaar volgen nog meer landen.

"Klanten in de hele wereld ondervinden de magie van iPad, en zij lopen er net zo mee weg als wij", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "We stellen hun geduld op prijs en werken er hard aan om genoeg iPads te maken voor iedereen."

Zelf heb ik sinds 3 april ook een iPad die we in Florida hebben gehaald. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden over het gebruik. De iPad is subliem als het gaat om gebruikersgemak. Niet om te bloggen maar wel om heel veel content tot je te nemen. Vooral onderweg en 's avonds op de bank wordt er hier in huis veel gebruik van gemaakt. Ook zijn we aan het testen met verschillende applicatie om domotica te kunnen toepassen en ik moet zeggen dat het steeds beter wordt.

Inmiddels zijn er al meer dan 5000 nieuwe iPad-apps ontwikkeld die de Multi-Touch-interface, het grote display en de uitstekende grafische voorzieningen optimaal benutten. De iPad is bovendien geschikt voor nagenoeg alle iPhone apps uit de App Store. Dit zijn er inmiddels al zo'n 200.000.

Tags: apple, ipad

Reacties (5)

 

  • ChrisS

  Ik heb de mijne nu ook sinds vorige week.
  Mooi ding en alles werkt lekker snel en probleemloos.

  Ma 31 mei 2010, 17:04


 • @ChrisS
  Congratzzz ben benieuwd hoe de iPad je gaat bevallen. Veel plezier ermee :)

  Ma 31 mei 2010, 18:21


  • Bobo

  Kom er vandaag pas achter dat het bedrijf waar ik voor werk ook de Ipad produceert :D tevens ook de nieuwe 4G

  Di 1 jun 2010, 16:48


 • @Bobo
  Dat is goed nieuws. Als je een leuke tip van de sluier weet dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt altijd een mailtje sturen naar redactie at stylecowboys dot nl :)

  Di 1 jun 2010, 17:29


  • ChrisS

  Niks mailtje!
  Gewoon posten hier. We willen niet hebben dat StyleCowboys met voorwetenschap gaat handelen! ;)

  Wo 2 jun 2010, 17:08

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines